Cursos i Tallers

Massatge Infantil Mètode J. Gor

El Massatge Infantil és una tècnica mil·lenària que, mitjançant l’estimulació tàctil, permet una comunicació de forma intensa i profunda amb el món corporal i emocional del nadó. Aquest taller es un programa pràctic que ensenya  com aplicar la tècnica del Massatge infantil (mètode J.Gor).

Tècniques de Relaxació i Massatge a les mans

El mètode Macrina esta basat en la reflexologia, mitjançant aquesta tècnica adults i petits poden relaxar-se mental i físicament, alliberant així les emocions. El tacte respectuós facilita la comunicació i la relació entre les persones potenciant l’empatia i l’afectivitat.

Taller de Meditació

El ritme trepidant que porten les nostres vides ens condueixen fàcilment a estats d’estrès, depressió i / o ansietat. La gran tríada del nostre temps actual. La meditació pot ajudar-te a gestionar totes aquestes dificultats i a prendre consciencia del nostre ritme de vida.

Contes i Cançons a Flor de Pell

La màgia de transcriure un conte o una cançó sobre la pell del nostre petit fa que es diverteixi i que reforç el vincle afectiu amb la família. A més, li oferim l’oportunitat d’introduir-se en el meravellós món de la literatura infantil des de una primerenca edat.

Abraçar els Arbres

A l’arbre no li importa compartir i donar la seva energia, pel simple fet que forma part de la seva naturalesa. No coneix l’instint de posessió, l’afany de poder o de domini sobre un espai, tot això correspon als éssers humans. L’arbre no jutja ni compara.

Si vols subscriure escriu el teu email per estar informat