Cursos i Tallers

Massatge Infantil Mètode J. Gor

El Massatge Infantil és una tècnica mil·lenària que, mitjançant l’estimulació tàctil, permet una comunicació de forma intensa i profunda amb el món corporal i emocional del nadó. Aquest taller es un programa pràctic que ensenya  com aplicar la tècnica del Massatge infantil (mètode J.Gor).

Massatge Creatiu (técniques de relaxació nen/es) 

El mètode Macrina esta basat en la reflexologia, mitjançant aquesta tècnica adults i petits poden relaxar-se mental i físicament, alliberant així les emocions. El tacte respectuós facilita la comunicació i la relació entre les persones potenciant l’empatia i l’afectivitat.

Taller de Meditació

El ritme trepidant que porten les nostres vides ens condueixen fàcilment a estats d’estrès, depressió i / o ansietat. La gran tríada del nostre temps actual. La meditació pot ajudar-te a gestionar totes aquestes dificultats i a prendre consciencia del nostre ritme de vida.

Contes i Cançons a Flor de Pell

La màgia de transcriure un conte o una cançó sobre la pell del nostre petit fa que es diverteixi i que reforç el vincle afectiu amb la família. A més, li oferim l’oportunitat d’introduir-se en el meravellós món de la literatura infantil des de una primerenca edat.

Abraçar els Arbres

A l’arbre no li importa compartir i donar la seva energia, pel simple fet que forma part de la seva naturalesa. No coneix l’instint de posessió, l’afany de poder o de domini sobre un espai, tot això correspon als éssers humans. L’arbre no jutja ni compara.

Karate per els més petits

Bosc de Teràpies ofereix aquest nou servei, l’ensenyament de karate per els més petits com una activitat extra escolar per els centres educatius, gimnasos i centres esportius en general. El karate no es un art marcial per aprendre a donar petades i cops de puny…

Si vols subscriure escriu el teu email per estar informat