El passat 28 de juny es va celebrar el Dia Mundial de l’Arbre i per aquesta raó Catalunya ràdio va convidar al seu programa, La Nit dels Ignorants 3.0 en directe, a Josep Casellas en representació de Bosc de Teràpies per parlar sobre el taller que realitzem d’abraçar als arbres. Va ser una entrevista molt interessant, en la qual vaig tindre l’oportunitat de posar el meu granet d’arena en aquest tema on encara és desconegut per a molta gent.

El Dia de l’Arbre o Festa de l’Arbre és un recordatori de la importància de protegir les superfícies arbrades i boscos. Els arbres, entre molts altres beneficis, transformen el diòxid de carboni, responsable de l’efecte d’hivernacle, en biomassa, minimitzen els riscos d’inundació, i eviten l’erosió, entre moltes altres funcions.

Cal destacar que el Director i presentador del programa, el Sr. Xavier Solà fa que un es trobi molt còmode i amb ganes de tornar al seu programa. Vull agrair-li també l’haver pogut parlar del meu llibre, “Per a qui cerca, el Karate-do és un camí. Manual d’iniciació al Shotokan” i poder fer una breu exposició del capítol, en el qual es comparen les arts marcials amb un arbre.

Des d’aquí vull aprofitar l’ocasió per a felicitar a Xavier Solà i a tot el seu equip, per la serietat i professionalitat amb la qual van tractar la temàtica del programa.

Gràcies per deixar-me formar part d’aquests moments en què la ràdio els converteix, en màgics.

 

Si voleu més informació o esteu interessats a escoltar l’entrevista;