El mes de març passat, concretament el 23 i 24, Bosc de Teràpies va estar present en la fira de TodoPapás Loves a Barcelona, realitzant diversos tallers de Massatge Infantil i també de Tècniques de Relaxació a les Mans.

El taller del Sentit del Tacte (mètode Macrina), basat en el seu llibre va tenir una gran acceptació per part de les famílies assistents, ja que es van facilitar unes eines diferents de les actuals per a poder  interactuar amb els nens a partir d’un any.

Les mans de mamà i papà posseeixen un gran tresor a les seves mans, que a més d’acariciar i jugar, escolten, parlen i entenen. La tècnica del massatge basada en la reflexologia, ajuda a cobrir les necessitats emocionals i corporals del nen/a en l’etapa de creixement.

També van estar molt concorreguts els tallers de Massatge Infantil basats en les tècniques del mètode J.Gor per als bebès d’1 a 12 mesos. Els papàs i mamàs assistents van poder comprovar que a través de la tendresa de les seves mans, podien ajudar a satisfer les necessitats emocionals dels seus nadons. Amb el Massatge Infantil, se’ls va posar una eina a les seves mans per a obtenir una experiència inoblidable que van poder gaudir in situ.

Aprofitem des d’aquí per a donar-les gràcies a tots els assistents per deixar-nos gaudir, treballant.