Qui Som

Josep Casellas

Fundador i Director del centre Bosc de Teràpies, empresari des de fa molts anys, especialista en assessorament i direcció d’equips humans fins l’any 2015. Practicant arts marcials des de fa més de 25 anys. Tècnic Esportiu i Cinturó negre 2 on dan de Karate Shotokan. Va rebre també formació sobre les diferents tècniques de respiració. Tot plegat fa que un bon dia, reflexioni sobre el seu estil de vida i és a partir d’aquí on decideix donar un gir a la seva vida professional.

El món del massatge sempre l’ha fascinat i comença a formar-se amb diferents àmbits com a Quiromassatgista, Educador internacional de Massatge Infantil acreditat per IAIM (International Association of Infant Massatge) i també esta format en el programa bàsic de Mindful Self-Compassion (MSC).

Estàs interessat a aprendre karate-do, estil shotokan? O potser, Fa poc que has començat a practicar-ho?
Si és així, segur que t’interessa aquest manual que acabo d’escriure per a tu.

Aquí teniu l´article per a més informació

El mètode Macrina està basat en la reflexologia, una tècnica amb més de 3000 anys d´existencia.

Aquest manual proposa un massatge creatiu aplicat a les mans. La lectura de rimes acompanyades d´alegres personatges, permetran als més petits divertir-se, alleujant l´estrès, alliberant les seves emocions i facilitant, al mateix temps, la comunicació i la relació amb el seu entorn.

La tècnica del massatge que s´ensenya, també pot ser utilitzat com automassatge pels pares o cuidadors.

Qui Som

Macrina Paredes

Durant anys va treballar en el món comercial, més tard es va formar com quiromasajista i reflexóloga (Escuela de Masaje Manual. Dr. J. Sagrera Ferrándiz); Educadora internacional de Massatge Infantil certificat per la IAIM (International Association of Infant Massatge); Tècnic amb  Massatge i Jocs per a nens d’1 a 6 anys certificat per AEMI(Associació Espanyola de Massatge Infantil); Contes sobre la pell (AEMI); Musicoteràpia i tacte (AEMI); Néixer abans d’hora “La família prematura” (AEMI), Taller de Rimes, Jocs de Dits, Tacte i Moviment per a nens de 0 a 6 anys amb Tamara Chubarovsky i altres teràpies naturals.

Compta amb més de 8 anys d’experiència impartint cursos, tallers i col·laborant amb diferents entitats. Actualment treballa per a Universitats i Hospitals.

Tot i que els meus fills ja són adults, gràcies al massatge segueixo amb connexió amb ells. És una bona eina per comunicar als fills que els estimem i estem amb ells.

Si vols subscriure escriu el teu email per estar informat