Qui Som

Josep Casellas

Fundador i Director del centre Bosc de Teràpies, empresari des de fa molts anys, especialista en assessorament i direcció d’equips humans fins l’any 2015. Practicant arts marcials des de fa més de 25 anys. Tècnic Esportiu i Cinturó negre 1er dan de Karate Shotokan. Va rebre també formació sobre les diferents tècniques de respiració. Tot plegat fa que un bon dia, reflexioni sobre el seu modus de vida i és a partir d’aquí on decideix donar un gir a la seva vida professional.

El món del massatge sempre l’ha fascinat i comença a formar-se amb diferents àmbits com a Quiromassatgista, Educador internacional de Massatge Infantil acreditat per IAIM (International Association of Infant Massatge) i també esta format en el programa bàsic de Mindful Self-Compassion (MSC).

Estàs interessat a aprendre karate-do, estil shotokan? O potser, Fa poc que has començat a practicar-ho?
Si és així, segur que t’interessa aquest manual que acabo d’escriure per a tu.

Aquí teniu l´article per a més informació

El mètode Macrina està basat en la reflexologia, una tècnica amb més de 3000 anys d´existencia.

Aquest manual proposa un massatge creatiu aplicat a les mans. La lectura de rimes acompanyades d´alegres personatges, permetran als més petits divertir-se, alleujant l´estrès, alliberant les seves emocions i facilitant, al mateix temps, la comunicació i la relació amb el seu entorn.

La tècnica del massatge que s´ensenya, també pot ser utilitzat com automassatge pels pares o cuidadors.

Qui Som

Macrina Paredes

Durant anys va treballar en el món comercial, més tard es va formar com quiromassatgista, reflexòloga, educadora internacional de massatge infantil certificada per IAIM (International Association of Infant Massatge). Tècnic amb Massatge i jocs per a nens i altres teràpies naturals.

Autora del llibre El Sentido del Tacto: técnicas de relaxación para niños/as. Letrame Editorial. Febrero 2019.

Compta amb més de 6 anys d’experiència impartint cursos , tallers i col·laborant amb diferents entitats. Actualment treballa per a Universitats i Hospitals.

Tot i que els meus fills ja són adults, gràcies al massatge segueixo amb connexió amb ells. És una bona eina per comunicar als fills que els estimem i estem amb ells.

Si vols subscriure escriu el teu email per estar informat